Mobilhegn - hvilket fordele er der ved et mobil hegn?

En anden type af hegn som er uhyr populær i disse tider, er mobilhegnet. Et mobilhegn (også ofte kaldet byggepladshegn) er en almindelige type af hegn som anvendes til afspærring af områder forskellige steder. Et hegn som er mobilt, hvilket betyder at det er nemt at opsætte, pille ned igen og flytte til et nyt sted. F.eks. på byggepladser, hvor det i en begrænset periode skal holde uvedkommende borte fra byggepladsen. Derfor også navnet byggepladshegn.

Den store fordele ved et mobil hegn, er netop det at det er mobil. At du nemt kan flytte det rundt efter behov. F.eks. i forbindelse med en koncert på en mark, et cykelløb i byen, tivoli og den slags ting. Det er ofte steder hvor man i en kort periode (et par dage eller et par måneder) har brug for at holde folk ude fra et område. F.eks. er man ikke så interesseret i at tilfældige folk render rundt på en byggeplads, mens folk arbejder der. Her er et mobilhegn en rigtig god og effektiv løsning til at holde dem ude med.

Mobil hegn pris, er jo noget som folk ofte efterspørger. Men prisen på et sådant hegn variere meget alt efter om man skal købe eller leje, hvor meget hegn man skal bruge og hvor solidt det skal være. For at få et eksempel på en pris, bør du kontakt et firma som sælger hegn. F.eks. Moosdorf eller Ishøj Hegn A/S. Jeg kunne godt give et eksempel på en pris, men den ville nok være ret forskellige fra din pris, hvis du ringer til et andet firma, skal bruge an anden type mobil hegn eller noget helt andet.

Læs mere om mobilhegn her på - Fordele ved et mobil hegn

Sikkerheden ved et mobil hegn?

Den primære årsag til at mange vælger at leje eller købe et mobilhegn, er ikke at holde folk sin grund sikker. Her vil et panelhegn eller rørhegn ofte være en mere sikker løsning. Nej fordelen ved mobilhegnet er netop at det jo er mobilt. Vil man igennem et mobil hegn, så er det ret nemt at klatre over eller vælte. F.eks. ser man ofte efter en kraftig storm, at store dele af mange mobilhegne ligger væltet rundt omkring. Så det er ikke en ideel løsning, de steder hvor der er behov for stor sikkerhed. Men det er dog stadig en rigtig god løsning til dig, som blot har brug for at folk ikke render rundt på din byggeplads, eller går ud på vejen i et cykelløb. Sørger for at de fleste køber billet til din koncert eller blot vil vise hvor din butiks ude areal går til. De steder hvor sikkerheden ikke er en top prioritet vil mobilhegnet ofte være en god hegnstype. Især hvis det er steder, som du blot skal have indhegnet i en hvis tidsperiode.

Dette gør også at det nok ikke er det mest oplagt hegn, til f.eks. en fodboldsbane, skole eller børnehave. Et mobilhegn er dog stadig en af de mest solgte hegnstyper her i landet, og med god grund.

Læs mere om fordelen ved mobilhegn og byggepladshegn her på Forskel på byggepladshegn og mobilhegn

Typer af mobilhegn

Der findes rigtig mange forskellige typer af mobil hegn. Nogle på blot en halv meget i højde i plastik eller andet skrøbeligt materiale, til 2 meter høje metal hegn. Da anvendelsen af mobilhegn er så forskellige, så er der også behov for en bred vifte af denne hegnstype. Også fordi der jo stadig er forskel på hvor høj sikkerhed folk har brug for. Til en byfest eller cykelløb er et lille hegn på en halv meter i højden, ofte fint nok til at holde folk ude. Men den løsning ville jo aldrig gå til en koncert. Her vil et 1½ til 2 meter højt hegn jo være en lidt mere brugbar løsning. Af samme årsag er der også forskel på hvor kraftigt og solid en sådan hegnstype er. For nogle vil et let plastik mobilthegn være fint, mens andre kræver en noget kraftigere løsning. Det er vigtigt at man finder den løsning, som passer bedst til ens behov og økonomi. Af samme grund er der også så stort et udvalg inden for denne hegnstype.

Her er et par eksempel på hvad man ofte benytter mobilhegnet til:

  • Koncerter
  • Byggepladser
  • Cirkus
  • Cykelløb i byer
  • Byfeste
  • Indhegning af container
  • Udeområder til restauranter

Og en masse andre steder, hvor sikkerhed ikke er den vigtigste årsag til at man ønsker et område indhegnet.

eksempel på et standard mobilhegn til en byggeplads